Ilmalämpöpumpun rahoitus Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa

Ota yhteyttä

Ks Ilmalämpö Oy tarjoaa myös ilmalämpöpumppujen rahoituksen. Myymme ja asennamme ilmalämpöpumput Jyväskylässä ja Keski-Suomessa. Saat meiltä myös huollot saman katon alta.

 

Lue lisää joustavista rahoitusmahdollisuuksista ja ota yhteyttä!

Maksuaikatarjous 1.6.−31.8.

Pohditko ilmalämpöpumpun hankkimista? Tuntuuko investointi liian suurelta kerralla maksettavaksi? Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden ilmalämpöpumppujen rahoitukseen.

 

Kaikkiin 31.8.2024 mennessä tehtyihin ja myönnettyihin rahoitushakemuksiin saa halutessaan täysin kuluttoman ja korottoman kolmen kuukauden maksuajan, eli ensimmäinen laskusi erääntyy vasta kolmen kuukauden kuluttua ostohetkestä. Tämän jälkeen voit maksaa lainan kokonaisuudessaan pois tai lyhentää lainaa maksusuunnitelman mukaisesti.

Lisätietoja rahoituksesta

Voit maksaa ilmalämpöpumpun rahoituksen joustavasti takaisin tilanteeseesi sopivalla summalla. Rahoitusta myönnetään 2 500–50 000 euron hankintoihin. Lopullinen rahoitettava osuus voi olla myös vähemmän kuin haettu vähimmäissumma 2 500 euroa.

 

Luotolla ei ole perustamiskustannuksia, ja voit matkaa koko luoton kerralla pois missä vaiheessa tahansa ilman lisäkuluja. Laskutuspalkkio on 7 euroa kuukaudessa. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, ja sillä on edullinen korko, OP Prime + 6,95 %-yksikköä.

Tutustu ilmalämpöpumppuihin

Ilmalämpöpumppu rahoituksella?

Joustava rahoitus tekee ilmalämpöpumpun hankkimisesta nopeaa ja huoletonta! Saat lämpötilaltaan sopivaa ja laadultaan parempaa sisäilmaa. Samalla pystyt pienentämään energiakustannuksia. Esimerkiksi öljy- tai suorasähkölämmitteisen asunnon lämmityskulut voivat jopa puolittua, ja viilennys ilmalämpöpumpulla on edullista. Hankintasi maksaa siis itsensä takaisin.

 

Kuukausittaiset kulusi eivät nouse välttämättä lainkaan, vaan voit lyhentää hankintaa varten ottamaasi lainaa pienemmistä energialaskuista kertyvillä säästöillä. Ammattilaisemme auttavat sinua mielellään laskemaan, mitä hankinta maksaa ja minkälaisia säästöjä se auttaa tekemään.
Ota yhteyttä ja kysy lisää!