Ilma- ja ilmavesilämmön osaamista Jyväskylästä muualle Keski-Suomeen

Ota yhteyttä

Ks Ilmalämpö Oy on ilma- ja ilmavesilämmön osaaja, jolta löydät Daikinin, GREE:n ja Mistsubishin ilma- ja ilmavesilämpöpumput laatutuotteet asennuksineen. Palvelemme laajasti lämpöpumppujen merkeissä Keski-Suomen alueella, kuten Jyväskylässä, Muuramessa, Laukaassa ja Jämsässä.


Avullamme saa energiatehokasta ja ympäristöystävällistä lämpöä ja viilennystä Suomen vaihteleviin olosuhteisiin. Edustamamme laitteet toimivat nykyaikaisilla ympäristöystävällisillä kylmäaineilla. Ota yhteyttä!

Daikin- ja GREE-ilmalämpöpumput

Edustamme laadukkaita ja kestäviä laitteita, jotka toimivat luotettavasti kaikissa ulkolämpötiloissa. Valikoimaamme kuuluvat sekä ilmalämpöpumput että ilmavesilämpöpumput. Kaikki laitteemme toimivat nykyaikaisilla ympäristöystävällisillä kylmäaineilla.

  • GREE:n mallistosta löytyy sekä pienempiin että isompiin tiloihin sopivia vaihtoehtoja. Kaikki myymämme GREE-ilmalämpöpumput on suunniteltu ja testattu toimimaan Suomen ilmasto-olosuhteissa ympäri vuoden. 
  • Daikin tarjoaa laajan valikoiman lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja, jotka soveltuvat kaikenlaisiin ympäristöihin ja tarpeisiin. Daikin valmistaa lämpöpumppuja melkein sadan vuoden kokemuksella ja innovatiivisella otteella.

Kerromme mielellämme lisää edustamistamme tuotteista – ota yhteyttä!

Asennukset pätevältä ammattilaiselta

Lämpöpumppujen asennus on luvanvaraista toimintaa, ja asennuksen saa tehdä vain Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin hyväksymä asennusliike. Yrityksemme asentajilla on asennuksiin tarvittava koulutus, osaaminen ja pätevyys. Voit siis kääntyä luottavaisin mielin puoleemme.


Halutessasi saat meiltä lämpöpumput avaimet käteen -periaatteella, eli laitteen lisäksi saat asennuksen sekä avun laitteen käyttöönottoon. Autamme sinua myös esimerkiksi valitsemaan sopivan paikan laitteelle. Pystymme usein palvelemaan nopeallakin aikataululla – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Lämpöpumppujen huolto ja korjaukset

Pystymme luonnollisesti myös huoltamaan ja korjaamaan meiltä hankkimasi laitteet. Muista, että noudattamalla laitteen puhdistus- ja huolto-ohjeita autat varmistamaan sen pitkäikäisyyden.

 

Ota yhteyttä ja sovi huollosta! Voit myös tehdä varauksen jo hyvissä ajoin etukäteen.

Yhteystiedot

Kuvagalleria

Tutustu edustamiimme tuotteisiin ja tekemäämme työhön kuvagalleriassa!