Ilma- ja ilma-vesilämpöpumput ja asennukset Jyväskylästä muualle Keski-Suomeen

Ota yhteyttä

Ks Ilmalämpö Oy on ilma- ja ilmavesilämmön osaaja, jolta löydät Daikinin, GREE:n ja Mitsubishin ilma- ja ilmavesilämpöpumput laatutuotteet asennuksineen. Palvelemme laajasti lämpöpumppujen merkeissä Keski-Suomen alueella, kuten Jyväskylässä, Muuramessa, Laukaassa ja Jämsässä.


Avullamme saa energiatehokasta ja ympäristöystävällistä lämpöä ja viilennystä Suomen vaihteleviin olosuhteisiin. Edustamamme laitteet toimivat nykyaikaisilla ympäristöystävällisillä kylmäaineilla. Ilmalämpöpumpun ja asennuksen maksaminen on mahdollista myös osamaksulla. Kysy lisää asiantuntijoiltamme! Ota yhteyttä!

Daikin-, GREE- ja Mitsubishi -ilmalämpöpumput

Edustamme laadukkaita ja kestäviä laitteita, jotka toimivat luotettavasti kaikissa ulkolämpötiloissa. Valikoimaamme kuuluvat sekä ilmalämpöpumput että ilmavesilämpöpumput. Kaikki laitteemme toimivat nykyaikaisilla ympäristöystävällisillä kylmäaineilla.

 • GREE:n mallistosta löytyy sekä pienempiin että isompiin tiloihin sopivia vaihtoehtoja. Kaikki myymämme GREE-ilmalämpöpumput on suunniteltu ja testattu toimimaan Suomen ilmasto-olosuhteissa ympäri vuoden. 
 • Daikin tarjoaa laajan valikoiman lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja, jotka soveltuvat kaikenlaisiin ympäristöihin ja tarpeisiin. Daikin valmistaa lämpöpumppuja melkein sadan vuoden kokemuksella ja innovatiivisella otteella.
 • Mitsubishi-ilmalämpöpumput on suunniteltu kestämään kylmän pohjoisen sääolosuhteita. Mitsubishin ilmalämpöpumppu onkin siksi monen suomalaisen valinta kodin lisälämmitykseen ja viilennykseen.

Meiltä löytyy lisäksi laaja valikoima muita laadukkaita ilmalämpöpumppuja. Kerromme mielellämme lisää edustamistamme ilmalämpöpumpuista – ota yhteyttä!

Asennukset pätevältä ammattilaiselta

Lämpöpumppujen asennus on luvanvaraista toimintaa, ja asennuksen saa tehdä vain Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin hyväksymä asennusliike. Yrityksemme asentajilla on asennuksiin tarvittava koulutus, osaaminen ja pätevyys. Voit siis kääntyä luottavaisin mielin puoleemme.


Halutessasi saat meiltä lämpöpumput avaimet käteen -periaatteella, eli laitteen lisäksi saat asennuksen sekä avun laitteen käyttöönottoon. Autamme sinua myös esimerkiksi valitsemaan sopivan paikan laitteelle. Pystymme usein palvelemaan nopeallakin aikataululla – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Lämpöpumppujen huolto ja korjaukset

Pystymme luonnollisesti myös huoltamaan ja korjaamaan meiltä hankkimasi laitteet. Muista, että noudattamalla laitteen puhdistus- ja huolto-ohjeita autat varmistamaan sen pitkäikäisyyden.

 

Ota yhteyttä ja sovi huollosta! Voit myös tehdä varauksen jo hyvissä ajoin etukäteen.

Lue lisää huoltopalvelusta

Kuinka ilmalämpöpumpun asennus toteutetaan?

 • Tarjoamme sinulle maksuttoman kartoituskäynnin
  • Asiantuntijamme kartoittaa asennuskohteen ja auttaa sinua parhaan mahdollisen asennuspaikan valinnassa, Näin saat uudesta ilmalämpöpumpustasi irti parhaan mahdollisen viilennys- ja lämmitystehon.
 • Saat sitovan tarjouksen ilmalämpöpumpun asennuksesta
  • Tarjous on räätälöity sisältämään juuri sinun tilaasi parhaiten soveltuvan ilmalämpöpumpun sekä kaikki juuri sinun kohteesi edellyttämät asennus- ja käyttöönottotyöt.
 • Asiantuntijamme asentavat uuden ilmalämpöpumppusi
  • Olemme Tukesin hyväksymä asennusliike. Kaikki asentajamme ovat siis päteviä, asennuksiin koulutettuja asiantuntijoita.
 • Tarkistamme uuden ilmalämpöpumppusi toimivuuden ja teemme tarvittavat säädöt
  • Asiantuntevat asentajamme myös neuvovat sinua uuden ilmalämpöpumppusi turvallisessa ja tehokkaassa käytössä.
 • Siivoamme asennustyössä tekemämme sotkut – totta kai!
  • Sinun tehtäväksesi jää vain nauttia uudesta upeasta ilmalämpöpumpustasi!

Miksi valita juuri meidät asentamaan ilmalämpöpumppu?

 • Me panostamme työ laatuun – työnjälkemme on huolellista ja meille on kunnia-asia, että tekemämme asennus on siisti ja silmää miellyttävä.

 • Kelpuutamme valikoimiimme vain markkinoiden edistyneimmät ja laadukkaimmat laitteet. Kun hankit ilmalämpöpumppusi meiltä, voit luottaa siihen, että sinulle asennetaan vain hinta-laatusuhteeltaan alan parhaita ilmalämpöpumppuja! 

 • Palvelemme ripeälläkin aikataululla, sekä joustavasti sinun toiveitasi kunnioittaen. 

 • Hintamme ovat kilpailukykyiset ja työmme hinta-laatusuhde on vertaansa vailla!

 • Kaikki asentajamme ovat kokeneita ja koulutettuja asiantuntijoita. Jatkokoulutamme asiantuntijoitamme kaiken aikaa, jotta heidän tuore ja ajantasainen tietotaitonsa on sinun käytössäsi! 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kuvagalleria

Tutustu kuvagalleriasta edustamiimme tuotteisiin ja tekemäämme työhön.